torstai 7. kesäkuuta 2012

Ikkunanpokia

Ikkunanpokien tuunailu on lempipuuhaani ja nyt näyttäs siltä että vanhan Lintula talon pokat alkaa kohta olla käytetty. Muutamia isoja ikkunoita olisi vielä mutta niillä ei ole mitään käyttöä minulla, jos jollakulla olisi vaikka kasvihuoneen tekoa, ne olisi sellaiseen varmasti sopivia..

Näitäkin pokia käytän kotonani kohtuudella, menee maku jos näitä alkaa olla joka puolella. Mutta pari meiltä tietysti löytyy, yksi yläkerrasta ja toinen alakerrasta..
Ystävilleni olen näitä tehnyt jonkin verran ja lahjaksi antanut. Kaksi on ollut valmiina jo pitempään vaatehuoneessa. Niinpä ajattelin julkaista näistä kuvat jos jotakuta kiinnostaisi, nämä olisi kaupan.



Eikös vain olisikin ihana jos olisi vaikka makuuhuoneessa seinää johon laittaisi tai isohkon lipaston päälle..

Ja toinen poka on prikulleen samanlainen kun meillä omassa makuuhuoneessa. On kiva juuri näin, seinää vasten nojaten. I like!!
Pokien hinta on 30 €/kpl



Sade on jälleen kerran lakannut ja aurinko paistaa taas.. Nyt tämä daami taitaa lähteä iltalenkille.. :D

-Sari-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei ja aurinkoista päivää sinulle! Nuo pokat on niin ihania <3 Haluaisin jomman kumman,joko itselle tai tyttären ekaan omaan kotiin, äähh mutta en osaa päättää....Päätös tehty: ostan sinulta tuon alemman, jookos? Kuulumisiin asian johdosta "yksityisemmin" :)

Terkuin Sirpa

Sari kirjoitti...

Joo, varattu on Sirpa! :)