torstai 28. kesäkuuta 2012

Leikkimökki


Voi kuinka lapset ovat kovasti odottaneet koska saamme entiseltä talolta leikkimökin omaan pihaamme ja tänään se sit tapahtui. Miehet hiilasivat mökin kärrylle ja saivat sen siten kuljetettua meille.. Lapset odottavat mutta kyllä äitikin odottaa malttamattomana, nimittäin sitä että pääsen ensinnäkin maalaamaan mökin ulkoapäin, taloon väriin tietysti sekä sisustamaan sisältä :D Anoppi on jo tehnyt sisälle mittojen mukaan ihanan puulaverin sekä vanhoista verhoista on leikelty ja ommeltu pitsiverhot, ai jai jai :) Ja josko ilmat vielä lämpenevät, voisi mökissä ottaa vaikka pienet päiväunet lasten kanssa..




Taloa suunnitellessamme emme miettineet hetkeäkään sitä laitammeko taloon leivinuuniin koska se oli meille ihan itsestäänselvyys. Tykkään laittaa ruuan leivinuuniin hautumaan ja lähteä huoletta lasten kanssa jonnekkin ilman että uunia tarvitsee vahdata. Ja arvaatkaapas mitä? Leivinuunia on lämmitetty kesäkuun lopussa, voi tätä suomen kesää. Ei kyllä olisi tullut mieleenkään jos olisi ollut hieman lämpimämpää mutta kun palelee.... :D Kuvaa meidän ruokailutilasta ja leivinuuni jää tässä oikealle. On tiilerin tiiliuuni mutta sliipattu aivan sileäksi ja maalattu, milläpä muulla kuin liki valkoisella.  


Mukavaa torstaita!
-Sari-
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei!

Eilisen vierailun johdosta olet saanut uuden blogisi seuraajan :) arvaatkin varmaan, eli meidän Anni.

Juu ja samat meiningit täällä uunia saa hyvinki lämmitellä...onni on tuo leivinuuni, lämpöki niin mukavan pehmeä :) Ja senkki osina pitkin lattioita, saa nähä milloin kasassa. Kotiväki oli myös ihastuksissaan pokasta :) vielä kerran kiitos siitä!

Sadeterkuin Sirpa

Sari kirjoitti...

Oi, ihanaa! Anni kuulostikin sisustajalta kun mietti oman huoneensa sisustamista yms. :) terkut sinne!