tiistai 2. heinäkuuta 2013

VillaLillaLintula


Viime kesänä laitoin tänne kuvaa lähinnä vanhasta saunasta. Kesähuone oli myös siinä vaiheessa aivan kauhistus. Pikkuhiljaa olemme edenneet rempassa ja vastikään olemme purkaneet kaikki tilat aivan atomeiksi. Jahka remontissa edetään täysin valmiiseen kuntoon, laitan kaikista tiloista myös kuvaa. Kaikken eniten tietenkin odotan taas, yllätys yllätys, tilojen sisustamista ;) Ja yhtälailla sitä että pääsen ottamaan ensimmäiset löylyt saunassamme..


Tämän ylläolevan kuvan ulkovarastostamme löysin muistitikulta talon rakennusvaiheesta.
Reunimmainen on ulkosauna, seuraava avoimena oleva ovi on kesähuone ja siitä eteenpäin oikealle onkin tyystin muuttunut.. Huomaatteko ovien yläpuolella olevat pikkuikkunat. Ne minulla on tallessa odottamassa inspiraatiota mihin ne käytän.. 

Varastorakennus on saanut uuden vaaleanharmaan sävyn sekä uuden peltikaton. 



Kesähuoneeseen on laitettu uudet paneelit ja olen päässyt jo hieman maalailemaan. Kattoparrut sai uuden ruskean värin ja kunhan katto valmistuu, pääsen paneeleita käsittelemään. Hommaa on, mutta kun on mielekästä hommaa ni mikäpäs siinä! 
Muuten, pari vanhaa peiliovea on jouten jos jollakin iskee inspis vaikkapa pöydän tekoon. Asiasta voi tiedustella minulta..


Tällainen tilanne on toivottavasti joskus että voin tämän kyltin ripustaa seinälle ja toivottaa ystäväni tervetulleeksi tähän tilaan ja kenties majoittaakin heidät tänne..



Lomaa odotellessa, kaikki on vielä edessäpäin...

-Sari-


6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Ihana kesähotelli kerrassaan! :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Teijuliini! Mukavaa Viikkoa sinulle!

Unknown kirjoitti...

Nyt näyttää jo siltä, että upea huone on tulossa :)

Unknown kirjoitti...

Kyllä on kaunista tulossa! Ulkokuorikin uudistunut talon mukaiseksi. Ihana tulee olemaan!

Pia ja pojat kirjoitti...

Kaunista :-)

Sari kirjoitti...

Kiitos Pia ja pojat! :)