sunnuntai 11. elokuuta 2013

New shoes! :)


Monen naisen heikkous, kengät! Niitä ei ilmeisesti voi olla liikaa?? Joskus kyllä kieltämättä tuntuu että mitähän minä taas noillakin teen. Itse olen aika mukavuuden haluinen kenkien suhteen ja olenkin sellainen tavan tallaaja. Tykkään pitää pillifarkkujen kanssa usein matalia kenkiä. Muutama viikko sitten kävin DinSkossa ja katseeni sattui heti näihin nahkaa oleviin ruskeisiin tennareihin. Mukavat jalassa joten kassan kautta ulos :) Voi olla että on mun syksyn lempparikengät!


Korkkareitten täytyy olla minun jalalle erittäin hyvät ja niitä en osta vain hyvän näön vuoksi (ehkä joskus sorrun :) ). Viime viikolla reissussa ollessa piipahdimme kenkäkaupassa johon tuli kengät suoraan keskusvarastolta. Merkkejä ja malleja huru mycket ja aika meni ällistellessä :)
Tamaris- saappaat olen omistanut kerran ja ne oli käytössä usean vuoden ajan. Lempparisaappaat mutta mikään ei kestä ikuisesti. Nyt bongasin samanmerkkiset korkkarit. Värejä oli laidasta laitaan, neonvärejä, sähkönsinistä ja mustaa. Olisi mieli tehnyt ostaa värikkäät mutta rupesin kuitenkin järkeilemään että tarvitsen perusmustat joita voin pitää töissäkin. Ei kaduta!Tällainen kenkäpostaus välillä. 
Mukavaa sunnuntaita!

-Sari-1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Oijoi, noi tennarit on ihan huiput!! (: