lauantai 12. lokakuuta 2013

Nyt saa talvi tulla!


Onko todellakin aika mennyt niin etten ole liki viikkoon päivitellyt blogia? Voi...
Nopeasti kulunut viikko takana ja yksi vapaapäivä. Sen ainoan kulutin  tehokkaasti Kajaanissa personal trainerin kanssa kuntosalilla. Pari tuntinen hurahti nopeasti, jolloin sain perusteellisen opastuksen laitteista jonka mukaan teen nyt salitreenit. Luulin todellakin liki osaavani kaikki laitteet mutta olin täysin väärässsä. Niin pienestä on kiinni että liike menee oikealle lihakselle. Nyt odotan vain päivää/iltaa jolloin pääsen treenin kimppuun ja ajatuksen kanssa treenaamaan.

Tämä päivä käytetty vielä ulkohommissa ja pihaa laitettu pakettiin talvea varten. Lehtiä kerätty ja kärrätty kompoistointilaitokselle. Omenapuut saivat verkot ympärilleen mahdollisia jäniksiä vastaan. Ei ole kiva että kalliit, juuri istutet omppupuut tuhoutuvat heti ensimmäisen talven jälkeen.
Illan kruunaa ulkosaunan löylyt! Tähän en kyllästy, mieluummin käyn ulkona kuin sisällä. Kiitokset saunavieraille!
Kenties kohta jää saunominen siellä vähemmälle mutta toivotaan leutoa joulusäätä jolloin pääsisimme sinne joulusaunaan..

Tämä ylläoleva lipasto on haettu tänään, tehty löytönä tällä viikolla nettikirpparilta. Niin sopiva syvyytensä ja leveytensä puolesta kesähuoneeseen. Jes! Muodonmuutoksenhan toki tämäkin lipasto kokee.

Viikonlopun jatkoja!

-Sari-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavista ja pehmeistä löylyistä sekä parhaasta seurasta
<3

Sari kirjoitti...

Ollas hyvä bestikseni!