lauantai 26. lokakuuta 2013

Pieniä kotihommia!

Viikko sitten oli lunta, nyt lumi on poissa ja pieniä luminökkösiä vain siellä täällä. Pimeys on palannut. Olisin toivonut niin kovin lumen pysyvän..
Koululaisilla ja opiskelijoilla tämä viikko on ollut syyslomaa. Itse olen ollut joka päivä töissä mutta muksut ovat saaneet viettää tätinsä ja hänen lapsiensa kanssa  luksusaikaa leikkien ja angry birds puistossa Vuokatissa käyden. Yökyläilyä on ollut vuoroin vieraissa ja lapset ovat kiintyneet niin että jo tänään on pitänyt ruveta puhumaan huomisesta ja siitä kuinka taas normaali arki käynnistyy maanantai-aamuna.
Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut kauheasti uutta. Pieniä paristokäyttöisiä valoköynnöksiä olen viritellyt jotka sytytän illalla ja saavat palaa yön. Toimivat samalla hämärinä yövaloina.


Tuunausrintamalla sen sijaan olen laittanut tuulemaan. Kovaa vauhtia on uusi juttu  valmistumassa ja ensi viikolla esittelen sen.

Taisin pari postausta aiemmin paljastaakin jo mitä tästä tulee..

Mukavaa Viikonloppua!

-Sari-

2 kommenttia:

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Taitaa olla sängynpääty tulossa.... Kaunis tulee! Minkä värin aiot laittaa? Kummasti tekee mieli jo valoja laitella sinne sun tänne. Pimeys täällä meillä on niin totaalinen että mielellään jo valoja virittelisin jos vain pystyisin. Tuo minun mies kun ei oikein niihin hommiin innostu... Mukavaa sunnuntaita!

Sari kirjoitti...

Niin on tulossa. Taitaa valkoinen tulla mutta sitä en ole vielä päättänyt teenkö kulutetun valkoisen. Mukavaa viikkoa!