perjantai 5. joulukuuta 2014

Sydäntuotantoa


Aamu näyttää kovin harmaalta. Aavistuksen ollaan pakkasen puolella ja taivaalta tulee jään sekaista lunta. Voi kumpa pakkasta olisi hieman enemmän.

 Yksi lempparipuuhistani on puutyöt. Opettelen kokoa ajan lisää sekä myös koneiden käyttöä. Antiikkituolini on nyt valmis ja saanut uuden maalipinnan. Siitä enemmän seuraavassa postauksessa. Pidetään teitä vielä hetki jännityksessä :)

Sain idean tehdä sydämiä omasta valmiista sydämestä.  Sellainen roikkuu meillä eteisen naulakossa. Tekstinä "Tervetuloa meidän kotiin!" Suomen kaunein koti -ohjelmassahan pariskunnat avaavat oven ja toivottavat juuri tuolla tekstillä tervetulleeksi :)Vaneria meillä oli jäänyt edellisen isomman tuunailun, astiakaapin, jäljiltä koska uusin siihen takalevyn. Piirtelyä vaneriin ja leikkauksia sekä hiomista, maalausta sekä tekstien suunnittelua. Mukavaa pienempää näpertelyä väliin.


Yksi tervetuloa tekstillä oleva sydän lähti jo erään kuhmolaisen yrityksen oveen toivottamaan asiakkaat tervetulleeksi. Sydämiin saa ihan minkä vaan tekstin tai jos ei tykkää tekstistä on kiva myös sellaisenaan. Jos jotakuta sydämet kiinnostaa, hinta on 5€ kpl. Mukava pieni lahjaidea!
Huomenna juhlitaan itsenäisyyspäivää ja taitaa monellakin olla illan kohokohta kun seurataan linnan juhlia ja bongaillaan sirlyä upeimmat iltapuvut.

Kivaa Itsenäisyyspäivä meille kaikille!

-Sari-

Ei kommentteja: