lauantai 28. syyskuuta 2013

Pöytälamput


Blogini tarkoitus ei ole valittaa vaan toimia ns.hyvän mielen blogina. Kuitenkin tähän on lisättävä pieni valitus;tämä syksy saa aikaan niin paljon vetämättömyyttä. Tekisi mieli tehdä sitä sun tätä mutta ei vaan saa kroppaa liikkeelle. Kuinka montaa päivää olenkaan miettinyt lähteväni juoksulenkille mutta en saa töppöstä toisen eteen. Onko muilla lukijoilla samaa ilmassa? Tulisi kunnon talvi pian jolloin saamme lumesta hieman kirkkautta.

Valaistus on tärkeää tähän aikaan vuodesta. Vielä en ole alkanut polttamaan kynttilöitä. Tykkään enemmän hämärästä kuin täysin kirkkaasta valaistuksesta. Pöytälamppuja löytyykin meiltä joka puolelta joita siten laitan päälle. Katossa meillä on upotettavat spotit joten roikkuviin valaisimiin en ole VIELÄ :) paneutunut ( Huom! Talossa asuttu 2v) Eilen tein kuitenkin nettiostoksen jonka toivon sopivan meidän olohuoneen lampuksi mutta katsotaan..Kirjoitan tätä postausta keitiöerkkerissä ja ulos katsoessani nään harmaan taivaan ja tihkusateen. 
Piristystä syksyyn!

-Sarppa-

1 kommentti:

Marja Leena Kampman kirjoitti...

Älä Sarppa huoli, normihommaa näin syksyllä. Kaikki hommat roikkuu tekemättömänä ja suunnitelmia olisi vaikka kuinka. Ei vain lähde. Monet jutut vieneet energiaa tänä syksynä joten olen oikeastaan jo vähän luovuttanut. Jospa lumi ja valkoisuus virkistäisi. Ekat kynttilät syttyivät meilläkin vasta tällä viikolla. Lamppuja harrastan minäkin enemmän kuin kattovaloja.