perjantai 22. maaliskuuta 2013

Valmistelua..


Palmusunnuntai on meillä juhlapäivä. Ei pääsiäiseen liittyen vaan tyttäreni juhlii syntymäpäiviään. Riemua, naurua ja leikkiä riittää varmaan koko päiväksi.
Palmusunnuntaina saattaa liikkua myös pikkuvirpojia joille mielelläni annan jotain pientä, suklaata tai kolikoita. Muistan myös itse pikkulikkana  paljon virponeen tuttujen luona. Meidän muksut eivät ole tästä hommasta ainakaan vielä kiinnostuneet. Lapset kuitenkin saivat tehdä tänä iltana hieman pääsiäistä kotiimme ja askarrella virpomisvitsoja ihan koristeeksi. Teippailivat haluamiensa värisiä höyheniä oksiin ja näin saimme vähän pirteyttä olohuoneeseen



Pieniä muutoksia kotona tehty. Vierashuoneesta siirtyi viime kesänä tuunaamani liinavaatekaappi poikani huoneeseen jonne sen alun perin suunnittelinkin. Kaappi ei ole mikään kirpparilöytö vaan anopin aikoinaan ostama joka sittemmin ollut varastossa. Nyt on taas hieman lisätilaa huoneessa. Kaapissa on kiva säilyttää legoja , junaradat yms.leluja. Minultahan löytyy varastosta kirpparilöytönä toinen hieman vanhempaa vuosikymmentä oleva kaappi jonka todennäköisesti kohtapuoliin otan työn alle..


Ihanaa Viikonloppua!

-Sari-

Ei kommentteja: