sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Leppoisa Sunnuntai ja tuunailua



Leppoisa sunnuntai lopuillaan ja päivään on mahtunut niin tuunailua kuin sopivassa suhteessa liikuntaakin. Aamun aloitimme ihan kotipihassa puuhastellen ja silloin tuli  mieleeni ottaa kirpputorilta kymmenellä eurolla ostamani pikkupöytä ulos ja ruveta sen kimppuun. En tykännyt pöydän värisävystä. Siistissä kunnossa oleva pöytä on kotimaista tuotantoa ja koivua.
 Tässä tuoli ennen tuunausta:

 
 
Aloitin kevyellä hionnalla. Paikallisesta rautia kaupasta kävin ostamassa pienen purkin Tikkurilan Helmi kalustemaalia, sävynä listavalkoinen. Pöytä täytyi maalata kolmeen kertaan.
 
 
 Ja allaolevassa kuvassa pöytä valmiina. Oikea helmi nyt! :)
 
 
Mutta meidän kalusteitten oikea helmi on kyllä tämä blogin alussakin kuvaamani tuoli, Ilmari Tapiovaaran mademoiselle tuoli, tykkään! Tämän tuolin tarina on kyllä todella hauska, ja olen saanut tuolin ilmaiseksi, nykyään uudistuotantona 790 € ja käytetyistäkin pyydetään noin 500 €.
 
 
Jos nyt Vepsäläisen huonekaluliikkeestä soitettaisiin ja ilmoitettaisiin että olen voittanut tuhannen euron lahjakortin jolla voisin ostaa jonkun huonekalun, se olisi ehdottomasti mademoiselle keinutuoli! Haaveissa vain...... :)
 
Mukavaa Syksyistä Viikkoa!
 
 
 

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Oikein hieno pöytä kera upean Madamoisen♥
Mukavaa tulevaa viikkoa!