maanantai 24. syyskuuta 2012

Pientä naposteltavaa..



Rullarieskat!

Kerran eräillä syntymäpäivillä maistoin  ja  mietin miten tällaiset pienet naposteltavat on oikein tehty, lähinnä sitä kun rieskat yleensä ovat pyöreitä ja ei niin isojakaan. Varmaan monikin on tällaisiä tehnyt mutta minulle tämä oli uusi tuttavuus. Ja näihin on todellakin käytetty suorakaiteen muotoista rieskaa jota ovat helppo rullata. Tämä herkku taitaa olla meidän perheen lemppari iltapala nykyään..


 
 
 
Eli tarvitaan Fazerin rullarieskapussi, jotain itselle mieluista tuorejuustoa sekä salaattia ja savusaunakinkkua tai muuta vastaavaa.
Itse testailin savuporotuorejuustolla sekä savulohi/piparjuurituorejuustolla, mutta lohi vei voiton meillä. Reilu kerros sitä, kinkkua sekä salaatti, tai mitä nyt itse kukin haluaa laittaa,  rieskat rullalle, käärö tuorekelmuun tai folioon ja tekeytymään jääkaappiin noin tunniksi. Sitten vaan leikataan paloiksi, coctailtikkua voi käyttää apuna että pysyy rullalla ja koristella vaikka kirsikkatomaatilla.

Todella helppo ja nopea valmistaa! Hyvä iltapala tai pikkusuolainen illanistujaisiin.

Bon Apetit! :)




 

 

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Minä tein näistä oman kokeiluversioni viime viikonloppuna ja hyvää oli! Sivelin pintaan poro-tuorejuustoa, väliin kinkkku-suikaleita (niitä ohuita) ja sitten vielä salaatinlehtiä ja siitä vain rullalle ja namia oli! Helppoa ja kätevää :)

Sari kirjoitti...

Juurikin niin minäkin tein niitä. Helppoja todellakin :)