perjantai 17. elokuuta 2012

Aarrearkku


Töitten jälkeen lasten kanssa poimittu punaherukoita, ei kylläkään omasta pensaasta vaan naapurin ja ihan luvan kanssa :) Ystävällinen naapuri kävi alkuviikosta kysymässä josko haluaisin poimia heiltäkin ylimääräiset herukat. Tarkoituksena tehdä näistä ainakin mehua jossakin vaiheessa.
Tänään meille istutettiin kyllä omatkin pensaat. Laitoimme kaksi punaherukkaa ja yhden mustaherukan. Punainen oli lajikkeeltaan `punainen hollantilainen`ja musta `melalahti`
 Luotan näihin vanhoihin lajikkeisiin joista luulen saavani ihan riittävästi satoa meidän perheen tarpeisiin.
Ja ette arvaa minkä ihanuuden löysin piipahtaessani paikallisessa huonekaluliikkeessä? Pois lähtiessä silmiini sattui oven suussa oleva valkoinen arkku. Kuvittelin sen heti sopivan tyttäreni huoneeseen ja hänen laittavan sinne omia aarteitaan. Ja niinhän siinä kävi että arkun tuotua kotiin ja tyttäreni nähtyä sen, hän oli aivan myyty ja kertoi arkun olevan hänen aarrearkkunsa. Olkoon sitten niin :)





Arkku on hyvin kevyt liikuteltava ja kuulin että tämä kyseinen arkku oli ainut.  Ja tämäkin oli ilmeisesti ensin varattuna toisaalle mutta ostaja oli päätynyt toiseen. Kävipä siis tuuri!
Verkkokauppaostokseni on tullut jo postiin mutta en ehtinyt sitä tänään vielä hakemaan. Viime viikonloppu meni häähumussa ja huominen synttärihumussa! :)
Toivotan kaikille Mukavaa Viikonloppua!

-Sari-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ompa kaunis aarrearkku :)

-Kaisu-

Sari kirjoitti...

Kiitos Kaisu! Sattui eräs konflikti tilanne ja arkku päätyy takaisin kauppaan :(