sunnuntai 5. elokuuta 2012

Pilttipurkkiaskartelua


Aamulla rupesin "kolluuttelemaan" tiskialtaassa pilttipurkkeja. Annoin purkkien liota jonkun aikaa että etiketit lähtivät helposti irti sekä hankasin liimat pinnasta pois. Kuivattelin purkit ja pohjalle tuli koristehiekkaa. Purkin korkkikierteisiin pyörittelin rautalankaa johon oli pujotettu helmiä. Sisältä puuttuu vain tuikkukynttilät. Nämä purkit tulevat siis häihin illaksi tunnelmanluojaksi. Mutta ei toki nämä kaksi purkkia riitä, vaan näplätä saa vielä muutamia... :D



Mietin vielä jotain muutakin purkkimallia ja kun askartelulaatikosta löytyi pitsiä, kierrätin sen purkin ympäri ja narua sitten vaan kierteiden ympäri. Jes, söpöt!



Omatkin lapseni söivät vauvana hedelmäsoseita joten purkkeja kertyi. Silloin joulun aikana tein melkoisen läjän jouluaiheisia kynttiläkippoja. Muistaakseni silloin oli purkkien kyljessä lumihiutaleitten kuvat ja pohjalla käytin koristehiekan asemasta merisuolaa. Elikkäs tässä taas eräänlaista kierrätystä tälläkin kertaa! :)

Alkamassa on uusi viikko ja tulossa uudet kujeet!

-Sari-



1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Jännä miten asiat unohtuu kun asia ei ole itselle ole ollut ajankohtainen pitkiin aikoihin. Aikoinaan oman tyttären tyhjentämistä purkeista tein maustepurkkeja maalikynillä koristellen. Lasimaaleilla maalailin tuikuille sopiviksi ja monta muuta juttua. Nythän niitä ei huushollista tietenkään enää löydy yhtään, joskus kakun täytteeksi soseita ostan. Ideasi on nätti ja mikä parasta, edullinen!