tiistai 23. lokakuuta 2012

Lankkupöytä


Hei taas!

Kolmen muksun kera lähdin tänään naapuripitäjiä tutkimaan, lapsosille tärkein oli kuitenkin lupaamani juttu: Holiday Club Katinkulta. Kävimme kylpylässä lillumassa sekä sen päätteeksi otimme pitsat ja cokikset. Hieno vapaapäivä!

Vauhtia kuitenkin otettiin vielä kauempaa, nimittäin ajelimme ensimmäiseksi Kajaaniin, ja teimme muksuille kenkäostoksia talvea varten. Sekä lapsien odottama uusin Robin levy oli saapunut kauppoihin joten varmaan arvaattekin mikä soi sitten koko kotiinpaluu reissun autossa :)

Muutama viikko sitten kuulin erään mieshenkilön tekevän sellaisia lankkupöytiä joita olen jo kauemmin katsellut ja isännällekin vihjaillut josko hän tekisi. Lupasi kylläkin joskus tehdä mutta taas olin malttamaton enkä jaksanut odottaa.. :) Siis tässäpä tämä pöytä oli kotiintuotuna. Yksi pieni vika tässä on, tai oikeastaan mittaajassa, että pöytä on meidän olohuoneeseen hitusen liian pieni. Katsotaan tottuuko silmä vai meneekö myyntiin. Mutta onpahan prototyyppinä jos se isäntä vaikka nyt uuden tekee.

 
 
 


 
Lankkujen päät ovat tietty vielä uutuuttaan vaaleampia mutta tasoittuu ajan myöten.
Mitäs tuumaatte? Hinnankirossa tämä pöytä ei todellakaan ollut.
 
Mukavaa huomista keskiviikkoa!
 
-Sari-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana :) :)

Kaisu P.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Bongasin vanhan teokseni googlen kuvahausta. Hyvältä näyttää "kotonaan". Noihin päihin voit sipaista Tikkurilan harmaata ulkovahaa tai vastaavaa niin tummuvat heti. Tämä on nyt sitten ihan ammattina ja uusia teoksia voi käydä kurkkimassa: http://riihirustiikki.fi

Terv. pöytämaakari

Jussi Kumpulainen kirjoitti...

heh joku näyttää keräävän mainosta vaikka ei ole oma tekemä pöytä

Sari kirjoitti...

Kappas, siltäpäs näyttää. Liekkö ollut täysin samanlainen. Oliko Jussi teillä myynnissä kiva klaffilipasto??